Culinaire week: Workshop kaas maken (Deurningen)
Midden in Twente (Overijssel) in het kleine dorpje Deurningen ligt het prachtige Landgoed Kaamps. Hier is het waar de familie Nijland dagelijks met veel liefde voor 280 koeien zorgt en van de dagverse melk zuivelproducten en kaas maakt. Echte passie voor het boerenvak die al generaties lang bestaat.
Heb jij ook altijd al meer willen weten over hoe kaas wordt gemaakt? Leer het vak van een echte kaasmeester door jouw eigen kaas te maken, die je natuurlijk ook mee naar huis mag nemen! En dat niet alleen..... Je krijgt ook nog een rondleiding binnen het bedrijf.
Datum: woensdag 19 april
Start: 19.00 uur
Einde: 22.00 uur
Waar: Landgoed Kaamps - Vliegveldstraat 4a te Deurningen
Minimaal aantal deelnemers: 8 personen
Maximaal aantal deelnemers: 30 personen
Maak er samen met je collega PV-leden een gezellige avond van en meld je aan. Dit kan van donderdag 16 maart 12.00 uur tot donderdag 30 maart 12.00 uur.
LET OP!
Voor de Culinaire Week geldt: aanmelden mag voor max. 1 activiteit per PV-lid en VOL=VOL
Aanvangstijd | woensdag 19 april 2023 om 19:00 |
---|---|
Aanmelden vanaf | donderdag 16 maart 2023 om 12:00 |
Aanmelden tot | donderdag 30 maart 2023 om 12:00 |