Culinaire week: BBQ-workshop (Wierden) = VOL
Dol op BBQ-en, maar nog niet voorzien van de nodige tips om het vlees goed te bereiden & grillen? De meeste mensen rennen naar de supermarkt en gooien het karretje vol met erg veel vlees & stokbrood. Dit terwijl het vaak goedkoper en veel beter kan met mooie lokale producten.
Bij het Kolenboertje wordt topkwaliteit rundvlees, vis en groenten gebruikt. Geen varkensvlees als buikspek en ribbetjes en kippendij wat nagenoeg iedereen kent. Volgens het concept “future bbq” leren zij je de barbecue te gebruiken als verlengstuk van de keuken door mooie en gezonde maaltijden te bereiden. Samen grillen & genieten, uiteraard onder het genot van een drankje.
Wil jij dit niet missen? Meld je dan aan! Dit kan van donderdag 16 maart 12.00 uur tot donderdag 30 maart 12.00 uur.
Datum: woensdag 19 april
Start: 18.00 uur
Einde: 21.00 uur
Waar: Kolenboertje - Beverdamsweg 2 te Wierden
Minimaal aantal deelnemers: 30 personen
Maximaal aantal deelnemers: 40 personen
LET OP!
Voor de Culinaire Week geldt: aanmelden mag voor max. 1 activiteit per PV-lid en VOL=VOL
Aanvangstijd | woensdag 19 april 2023 om 18:00 |
---|---|
Aanmelden vanaf | donderdag 16 maart 2023 om 12:00 |
Aanmelden tot | donderdag 30 maart 2023 om 12:00 |